Mål fra midten af banen nedlagde Brøndby U/19

Et, på papiret, stærkt Brøndby U/19-mandskab drog i weekenden til Vestjylland for kampen mod Esbjerg. Det blev dog en lang tur hjem.

For på trods af rigtig fornuftigt spil fra de blågule fra Vestegnen, så havde de svært ved at få det udmyntet i et flot resultat.

Brøndby styrede store dele af kampen, og kom flere gange frem til gode chancer. Specielt på dødboldene var de stærke, men det samme var Esbjerg-keeperen, Daniel Iversen.

Brøndbys mangel på kynisme blev udnyttet i den anden ende – eller skal vi sige nærmere midten. For halvvejs i første halvleg scorede Søren Andreasen det mål, der afgjorde kampen. Den unge EfB’er sparkede nemlig bolden direkte i kassen, da han så, at Brøndby-keeper Viktor Anker var kommet for langt ud af målet.

Esbjerg var, trods anden halvlegs Brøndby-dominans, tættest på 2-0, men den udbyggende mål eller udligningen kom aldrig, og dermed ligger Esbjerg, som fortsat, sammen med FC Nordsjælland, er de to eneste ubesejrede i rækken, sig op på tredjepladsen á points med AaB, der har spillet en kamp mere. Brøndby ligger á points med Lyngby på ottendepladsen.