Vejle Boldklub tager i mod Hamburger SV

Kunstbanen ved Vejle Idrætsefterskole ligger søndag rammer om et nået usædvanligt opgør.

Vejle Boldklubs U/17- og U/19-elitehold skal på søndag spille deres første træningskampe i det nye år, da den tyske storklub Hamburg SV kommer på besøg med deres U/17- og U/19-hold i forsøget på hhv. at tage revanche og gentage den tyske succes fra i sidste sommer.
De to klubber har tidligere spillet mod hinanden af to omgange: Senest i sommeren 2015 da klubbernes U/19-hold mødtes i tyske Norderstedt, hvor Vejle vandt 4-0 med hattrick af Agon Mucolli. Året inden, i 2014, mødtes klubbernes respektive U/17-hold også i Tyskland, hvor tyskerne på hjemmebane vandt 4-2.

Om mulighed for at få kampene på eget græs siger U/19-holdets træner, Kim Engstrøm:
– I den tid jeg har været i Vejle (siden 2010, red.) er det første gang at vi har lokket HSV herop med både deres U/17 og U/19-hold. Vi har tidligere mødt HSV, men hver gang har det været nede ved dem. Hvis vi skal møde tyske hold, så skal det være i januar, for de begynder turneringen i februar, og fortsætter:
– Vi forventer en hård testkamp og glæder os til at vise os frem mod en god modstander i hjemlige omgivelser, siger Kim Engstrøm til Vejle Boldklubs egen hjemmeside.

Og det er da også en stor opgave for Vejles U/17-hold, da HSV’s ditto overvintrer på en fjerdeplads, kun tre point efter førerholdet, Hertha BSC,  i Bundesliga Nord.
U/19-holdet er foruden forsvarsspilleren https://www.dbold.dk/wp/../uploads/FIFA-E-sport.jpg Bruun, som er med det danske U/19-landshold på træningslejr i Tyrkiet. Angriberen Jonas Erngaard genoptræner stadig efter den knæskade der har afholdt ham fra fodbold siden i sommers.

Skulle man være i nærheden eller interesseret i spændende kampe, er der nedenstående kampenes spillested og tidspunkt:
Søndag den 24. januar
U/19-træningskamp kl. 11.00
Vejle Boldklub – Hamburger SV
Kunstgræsbanen ved Vejle Idrætsefterskole (Ørnebjergvej 28, 7100 Vejle.)

U/17-træningskamp kl. 13.00
Vejle Boldklub – Hamburger SV
Kunstgræsbanen ved Vejle Idrætsefterskole (Ørnebjergvej 28, 7100 Vejle.)

In this article