Jacob Johansson bombede forårssæsonen i gang for FCN U/19 med hattrick mod AGF

FC Nordsjælland U/19 var velforberedte på den nye sæson, og nedlagde AGF hjemme i Farum med en storsejr. Blandt andet takket være en skarp Jacob Johansson. 

Efterårssæsonens bedste U/19-hold, FC Nordsjælland, sparkede i weekenden forårssæsonen i gang på hjemmebane mod AGF, der for alvor havde problemer i første halvdel af sæsonen.

Af netop den grund var der store forhåbninger fra gæsterne om at komme godt i gang med den nye halvsæson. Der var også god grund til optimisme, efter som at efterårssæsonens store profil, Emre Mor, var blevet rykket permanent op i førsteholdstruppen, og topscoreren var derfor ikke med mod aarhusianerne.

Muligheden for at udnytte hjemmeholdets lettere svækkede offensiv mislykkedes, da Nordsjælland på banen i stedet havde Jacob Johansson, der lørdag eftermiddag var i hopla.

Det første mål kom efter 24 minutter, hvor Johansson fik sidste fod på et flot opspil af Oliver Miltoft og Emil Damgaard. Og sidstnævnte havde også en fod med i spillet 11 minutter senere, hvor han igen lagde op til Johansson, der gjorde det til 2-0. Et resultat, der forblev indtil pausen.

I anden halvleg startede Nordsjælland som de sluttede. Jacob Johansson færdiggjorde nemlig sit hattrick i det 50. minut, hvor han lukkede og slukkede for opgøret, inden Adnan Mohammad i slutminutterne udnyttede en friløber til at score til 4-0.

Dermed fik Nordsjælland sparket forårssæsonen i gang med manér. De er fortsat ubesejrede, som et ud af to hold i ligaen. De ligger syv point foran nummer to og tre, FC Midtjylland og Esbjerg, som dog har henholdsvis to og en kamp i hånden. AGF ligger fortsat andensidst på 11. pladsen.

 

In this article