Målmandsdebutant på U/19-landsholdet: Belønning for stenhårdt arbejde

 

Foto: DBU
Foto: DBU

Målmanden Peter Vindahl Jensen er udtaget til U/19-landsholdet for første gang. Han tager udtagelsen som et stort skulderklap for hans hårde arbejde hjemme i klubben, FC Nordsjælland.

Lige præcis nul står der i statistikken ud for antal ungdomslandskampe for Peter Vindahl Jensen. Men i morgen, onsdag, får det 18-årige målmandstalent muligheden for at bryde den statistik. Han var nemlig en af de mulige debutanter, som U/19-landstræner Bent “Turbo” Christensen udtog til sin trup i sidste uge til testkampen mod Belgien.

Kampen mod Belgien er en test, hvor formen hos de danske U/19-landsholdsspillere testes frem mod Elite Round i Serbien, der spilles den 24.-29. marts.

Peter Vindahl Jensen har tidligere været udtaget til U/18-landsholdet uden dog at spille nogle kampe. Udover ham er også FC Midtjyllands noget mere landsholdserfarne Andreas Raahauge udtaget til holdet på målmandspositionen. Derfor regner FCN’eren ikke med spilletid, men vil gøre sit til, at Bent Christensen får lidt at vælge ud fra.

– Jeg regner ikke med noget som helst, men jeg håber selvfølgelig på at få spillet og få min debut. I sidste ende er det jo op til landstræneren, hvem som skal spille. Men jeg håber selvfølgelig på at få spillet og få vist mig frem, siger en stolt Peter Vindahl Jensen til D’ BOLD.

– Det er rigtig fedt at være udtaget til U/19 landsholdet. Det er noget, jeg altid har drømt om, at spille på landsholdet, så det at blive udtaget til U/19 landsholdet er jeg meget stolt af.

Peter Vindahl Jensen vogter normalvis målet på FC Nordsjællands U/19 Liga-hold, mens han i efteråret også fik lov at sidde med på bænken hele 11 gange i Alka Superligaen. Han er heller ikke i tvivl om, at det er det hårde arbejde, der bonner ud nu.

– Det er jeg slet ikke i tvivl om. Jeg arbejder stenhårdt hver dag hjemme i klubben, og at blive belønnet for det hårde arbejde med den her udtagelse, er bare et bevis på, at alt det hårde arbejde betaler sig, siger FCN-målmanden.

Peter Vindahl Jensen og resten af U/19-landsholdet spiller testkampen mod Belgien i byen Tubize onsdag kl. 14.30.

In this article