AaB sikrer U/19-bronze

AaB U/19 har netop sikret sig bronzemedaljer i den danske U/19 Liga.

Efter en sejr på 4-3 over FC København i U/19 Ligaen, har AaB nu sikret sig bronzemedaljer. AaB har spillet alle deres kampe i denne sæson, og har opnået 44 point. Det er flere point end deres nærmeste forfælgere i ligaen kan opnå i deres resterende kampe.

Hvis AaB havde tabt aftenens kamp, ville Esbjerg have kunnet indhente dem. Men de kan kun nå op på 41 point i deres resterende kampe, hvis de altså vinder begge kampe, som de har tilbage. Og det er nu kun nok til en fjerdeplads, da AaB har 44 point.

AaB er ikke de eneste, der kan sikre deres plads i U/19 Ligaen her til aften. FC Nordsjælland startede deres tredjesidste kamp i ligaen klokken 19, og hvis de taber, så er FC Midtjylland sikret guldet. Hvis FCN spiller uafgjort mod deres modstander, Lyngby, kan FCM med en sejr over AGF sikre sig guldet i morgen aften.

In this article