Randers-anfører efter pokaltriumf: Sker ikke ofte

Tirsdag aften vandt Randers Freja den jyske U/19 pokalturnering med en 2-1 sejr over Silkeborg IF. En sejr, der betyder meget for holdet.

Med to mål i de sidste ti minutter, vendte Randers Freja U/19 et truende 1-0 nederlag til en forløsende 2-1 sejr. Manden med anførerbåndet, Lasse Lund Storvang, var meget glad for sejren, da der ikke ligefrem har været mange opture i holdets sæson.

– Det er selvfølgelig altid skønt at vinde, i sær når det er en finale. Det har været en sæson med mange uheldige nedture, så derfor var det utrolig fedt med en optur, og dejligt at se noget gå vores vej, fortæller Storvang til D’ BOLD.

Og netop at hive en pokal med hjem oven i købet, var en rigtig god oplevelse. Specielt for spillerne, da flere af de deltagende ikke har fået så mange chancer i U/19 Ligaen.

– Det var en virkelig fed oplevelse for holdet. Nogle af de spillerne, der har været med på holdet igennem hele pokalturneringen, har været spillere, som ikke har spillet særlig meget på liga-holdet. Så det var en chance for dem, til at vise sig frem, og det synes jeg bestemt de fik gjort, siger Storvang.

Storvang scorede selv målet til 1-1, en fornøjelse han sætter stor pris på. Men foruden det, bar han anførerbindet, og af den grund, var det ham, som løftede trofæet til slut.

– Jeg har været heldig, at være anfører i vores rigtig anførers (Jeppe Olsen, red.) fravær. Men det var rigtig stort for mig, at løfte trofæet. Det er ikke så tit, man får lov til det, siger Randers-anføreren til dbold.dk.

Randers Freja har nu to kampe tilbage i sæsonen, og det er i U/19 Ligaen. Med 15 nederlag, tre sejre og fem kampe, der er en uden vinder, ligger de placeret næstsidst i ligaen. Men selvom der indtil videre ikke har været meget at råbe hurra for, håber Storvang på, at pokaltriumfen får sat lidt mere gejst i holdet.

– Jeg tror det har givet holdt mere selvtillid. Det er vigtig for os, at slutte sæsonen godt af. Jeg håber vi spiller med samme gejst og tro på tingene, afslutter han.

Randers’ sidste to kampen er mod Silkeborg på hjemmebane og FC Nordsjælland på udebane.

In this article