19-årig Jacob Rasmussen skifter til St. Pauli

19-årige Jacob Rasmussen er fortid i Schalke 04. Den danske ungdomslandsholdsspiller skifter til St. Pauli.

For to sæsoner siden skiftede den dengang 17-årige OB’er Jacob Rasmussen tilværelsen i Ådalen ud med en ny i Gelschenkirchen. Nu tager den 19-årige dansker dog det næste skridt i sin karriere i jagten på seniorfodbold.
Således har han skrevet kontrakt med FC St. Pauli, hvor han skal forsøge at etablere sig på klubbens førstehold, og den udsigt glæder klubben sig til:

– Jacob er et lovende talent. Han har vist sit potentiale hos Schalkes U/19-hold samt på det danske U/19-landshold.Vi har set perspektivet i at træne ham til en anden divisions central forsvarsspiller.

Selv glæder Jacob Rasmussen sig også til skiftet:

– St. Pauli er et meget interessant hold, som jeg har hørt en masse positivt om. Jeg ser gode muligheder for at udvikle mig. Jeg skal først finde min rolle på holdet, men vil give den gas fra dag ét, og så vil det være mit mål at spille bagefter.

Med 31 ungdomslandskampe og syv UEFA Youth League-kampe er Jacob Rasmussen er ganske garvet herre i forhold til sin unge alder. I sin første sæson i Schalke vandt han det tyske U/19-mesterskab, men nu skal han altså prøve kræfter med de lidt ældre.

Den 19-årige dansker har fået en kontrakt til sommeren 2020.

In this article