FC Nordsjælland deltager i prestigefyldt turnering

FC Nordsjælland samt spillere fra Right to Dream-akademierne deltager i disse dage i Supercup NI 2016 i Nordirland. 

FC Nordsjælland er godt i gang med at integrere spillerne fra Right to Dreams to akademier sammen med FC Nordsjællands egne spillere. Nu stiller Nordsjælland op med to blandede hold i Supercup NI 2016, som er en stor turnering.

FC Nordsjælland og Right to Dream har både et U/17- og et U/19-hold med i turneringen. Holdene kaldes FCN/RtD. Turneringen besøges af store hold som Newcastle, Real Sociedad, Celtic, Everton og Southampton.

Nordsjælland får rigtig meget ud af at deltage i turneringen. De får matchet deres niveau med spillere på et rigtig højt niveau, og de får samtidig dannet stærke relationer med de afrikanske spillere fra Right to Dream-akademierne. Nordsjælland har sendt 4 U/17-spillere og 2 U/19-spillere afsted.

FCN/RtD startede turneringen med en flot 4-0-sejr over GPS FC Bayern fra USA.

In this article