Frederik Bay rykker op i førsteholdstruppen

Efter at Christoffer Remmer er skiftet til norske Molde, har Frederik Bay fået en permanent plads på førsteholdet i FCK.

Frederik Bay har måske lidt blandede følelser over at se sin holdkammerat, Christoffer Remmer, forlade FCK, og så samtidig blive en permanent bestanddel af klubbens førstehold.

Men lige meget hvad, så er det sådan, det er. Bay er nu officiel førsteholdsspiller i FC København.

– Efter Christoffer Remmers skifte til Molde havde vi kun tre naturlige backer i truppen, og Frederik har været på en meget lang prøvetræning hos os, kan man sige. Han har gjort det godt og arbejder altid godt og hårdt med tingene, og han er godt skolet i FCK’s måde at spille fodbold på fra School of Excellence. Nu ser vi frem til at arbejde videre med Frederik endnu mere intenst, siger Ståle Solbakken til klubbens hjemmeside.

Spilleren selv er også ganske begejstret for oprykningen.

– Jeg er rigtigt glad for den her chance, og det er jo det, jeg har arbejdet for i lang tid. Det er en cadeau til det arbejde, jeg har lagt i det, og FCK er selvfølgelig den klub, jeg allerhelst vil spille for, så det er stort for mig. Nu vil jeg arbejde videre på træningsbanen, og så må vi se, hvad tiden bringer, fortæller Frederik Bay.

97’eren har kontrakt med FCK frem til sommeren 2017, og har allerede nu haft fire kampe på bænken for førsteholdet, dog uden at blive indskiftet.

In this article