Vejle sikrer ungdomsspiller indtil seniortid

Vejle Boldklub har skrevet kontrakt med en af deres U/17-spillere, så han nu er at finde i den jyske klub indtil hans U/19-tid slutter.

– Det har hele tiden været et af mine mål for min karriere. Der er gode fremtidsudsigter i Vejle Boldklub, hvor vi både har gode ungdomshold. Men også “Det nye VB” tiltaler mig meget. Jeg glæder mig til at arbejde videre i klubben, hvor jeg tror på en god sæson for vores U17-hold i denne sæson.

Sådan lyder det fra Thais Damgaard til VB’s hjemmeside. Damgaard kom til Vejle fra AC Horsens, da Horsens for et års tid siden havde det meget vanskeligt rent økonomisk. Det fik mange spillere i talentsektoren til at finde nye klubber, da specielt denne var kritisk ramt og havde stor mulighed for at lukke og slukke.

Men nu har Thais Damgaard spillet sit første år i Vejle-trøjen, og har altså imponeret klubben så meget, at de har tilbudt ham en kontrakt, der varer de næste tre år, altså indtil hans U/19-tid slutter.

– Thais Damgaard har siden sin ankomst fra AC Horsens allerede markeret sig som et talent på vores U/17-mandskab. Han er først og fremmest kendt for en fremragende sparketeknik, der allerede har givet mange assists i sin første sæson som U/17-spiller, fortæller klubbens sportschef Steen Thychosen til klubbens hjemmeside og uddyber:

– Derudover er han yderst løbestærk. Thais vil gerne dygtiggøre sig selv og har igennem tiden i VB flyttet sig blandt andet også med en klart styrket træningsindstilling. Vi glæder os til at følge ham i tiden fremover, hvor vi ser rigtig gode perspektiver i ham.

Vejle skal i deres sæsonpræmiere i U/17 Ligaen møde Lyngby på hjemmebane lørdag den 20. august.

In this article