FCK og EfB delte i chancerig U/19-kamp

Der var masser af chancer til begge hold, da FCK U/19 og EfB U/19 delte i porten.

At ingen af holdene havde scoret i deres seneste ligakamp var svært at forstå, da startfløjtet havde lydt på Frederiksberg, og bolden rullede i pendulfart fra den ene til den anden ende af banen i U/19-kampen mellem FCK og Esbjerg fB.

Alligevel skulle der gå 40 minutter, før en bolderobring på midten af banen resulterede i et opspil til FCK-angriber Hilmarsson, der trods pres omsatte chancen til mål. Kort efter pausen øgede den stærkt spillende offensivprofil til 2-0 i værternes favør, og så lignede det en sikker sejr.

Men esbjergenserne var ikke så nemme at slå ud. Bare to minutter efter reducerede Simon Bækgaard. Efter en times spil gjorde selvsamme Bækgaard sin egen kunst efter, og pludselig var stillingen 2-2.

Gæsterne pressede endda yderligere på til sidst, men resultatet holdt kampen ud, og Esbjerg og FCK indtager nu henholdsvis 9.- og 10.-pladsen i ligaen.

I morgen torsdag tager FCK imod Lyngby, mens Esbjerg ikke skal spille flere kampe i september.