Målscorer-Duelund med mod FCK

Mikkel Duelund har på det sidste imponeret for FC Midtjylland, når han har fået tid på banen.

19-årige Mikkel Duelund har i de sidste to kampe scoret et mål. Og det kan være han får muligheden for det endnu engang, når FC Midtjylland søndag aften møder FC København hjemme Herning. Han, samt de to andre unge spillere, Rasmus Nissen Kristensen og Kristian Dirks Riis, er nemlig udtaget til holdets trup frem mod kampen.

Duelund scorede i midtjydernes seneste opgør i Alka Superligaen, som var mod Esbjerg. Den kamp vandt de 3-1, og her scorede den unge midtbanespiller til slutstillingen. Tre dage senere var han igen på måltavlen, denne gang i ”ulvenes” 3-1 sejr over Fremad Amager i den danske pokalturnering, hvor han scorede målet til 1-0. Her fik Rasmus ’NK’ Nissen dog også en hovedrolle, da han lagde op til Kristoffer Olssons scoring til 2-0 for FCM.

NK har i denne sæson kun misset en Superliga-kamp, mens Duelund kun én gang ikke har været med i truppen, men i to kampe har siddet på kampen gennem hele kampen. Han har dog kun to gange fået 90 minutter i benene ud af de 11 kampe, han har fået spilletid i. Kristian Riis har fået spille tid i fem kampe, og to gange fra start, hvor han også fik alle 90 minutter på banen. I pokalkampen mod Amager spillede han også hele kampen, og da Kian Hansen bøvler med en lille skade, kan det være, at han får lov til at få spilletid mod ”løverne” fra København.

FCK har ingen talenter under 20 udtaget til kampen i Herning, der fløjtes i gang klokken 19:00.

In this article