OB’s U/17 mandskab tager til Esbjerg med håbet om endnu sejr

Lørdag skal OB’s U/17-drenge op imod Esbjerg fB. OB befinder sig på en øjeblikkelig 10. plads, mens værterne indtager fra Esbjerg indtager femtepladsen.

Cheftræner Anders Skjoldemose forventer ikke en nem kamp og sætter fokus på tætheden i ligaen:

– Der er ingen tvivl om, at der venter os en svær opgave i Esbjerg, men omvendt er U17 Ligaen så tæt i år, at kampen kan gå begge veje. Vi har været tilfredse med vores præstationer i alle de foregående U17 kampen men nu er vi også begyndt at sætte point ind på kontoen og det er klart at det gerne skulle fortsætte mod Esbjerg, fortæller Skjoldemose, fortæller han til OB’s officielle hjemmeside.

I forrige weekend slog fynboerne Silkeborg U/17 med 2-0. Cheftræneren var særligt tilfreds med måden man forsvarede på, mens han håber på samme takter i kampen mod Esbjerg:

– Vi skal kunne forsvare os godt, og det kræver, at vi løber rigtig meget uden bold. Det mener vi også, vores trup er gearet til, og så skal vi udnytte vores fart via omstillinger, når mulighederne byder sig. Vi skal selvfølgelig se om vi kan tage initiativet i kampen, men vi skal også acceptere, at vi møder en stærk modstander. Så vi skal forsøge at veksle mellem possession og det direkte spil. Vi har ikke lukket mål ind i de sidste 240 minutter, hvilket er rigtig positivt, synes jeg. Den defensive base, vi har fået, gør det altså væsentlig lettere at vinde kampene. Vi døjer stadig med lidt småskader, hvilket holder en håndfuld spillere ude til kampen. Andre er så blevet klar i mellemtiden og er fit for fight til at spille i Esbjerg, siger træneren til klubben officielle hjemmeside.

Kampen spilles lørdag den 29. oktober kl. 14.15 i Esbjerg.

In this article