Randers U/17 fik tiltrængt sejr i Viborg

Randers Freja hentede første sejr siden slutningen af august, da de lørdag gæstede Viborg i U/17 Ligaen.

U/17: Viborg 0-1 Randers

0-1: Walther Winkler (51′)

Randers Freja havde før weekendens kamp ikke vundet siden slutningen af august, mens hjemmeholdet Viborg FK ikke havde hentet tre point siden starten af september. Så det var to sultne hold, der skulle mødes lørdag.

Randers kom blæsende ud til kampen, og lagde fra første minut et aggressivt pres på værterne. Hjemmeholdet fra Viborg formåede dog at holde stand, og hjemmeholdet kom frem til flere store chancer i første halvleg, men fik ikke scoret.

Som tiden gik satte Randers sig mere og mere på spillet og efter 20 minutters spil kunne gæsterne meget vel være kommet i front, men Jesper Steendahls hælafslutning blev reddet.

Ingen af holdene fik bolden over målstregen, og derfor var pausestillingen 0-0.

I anden halvleg satte gæsterne sig igen på spillet, og det kastede et mål af sig 11 minutter inde i halvlegen. Patrick Jensen sparkede et frispark ind i feltet, som ramte Jesper Steendahl, der meget kontrolleret lagde bolden til rette med brystet til Walther Winkler, som sikkert kunne sparke bolden op i måltaget. 1-0 til udeholdet.

Målet vækkede værterne, der efter scoringen fik overtaget i spillet og lagde et pres på Randers. Der var flere store chancer i begge ender af banen, men ingen af holdene fik scoret yderligere. Randers-spillerne kunne derfor række hænderne i vejret og juble, da dommeren fløjtede for sidste gang.

Efter sejren kravler Randers op på 12.-pladsen og overhaler Viborg, som rykker ned på 13.-pladsen.

 

In this article