FCK U/17 tog derbysejr over BIF

Lørdag eftermiddag var der dømt derby i U/17 Ligaen, da Brøndby hjemme tog mod FC København.

Brøndby IF 2-4 FC København
0-1 Victor Jensen (17)
0-2 Felix Winther (32)
1-2 Muamer Brajanac (40)
1-3 Marcus Porsgrunn (45)
1-4 Oliver G. Andersen (46)
2-4 Ertugrul Teksen (straffe, 78)

Der var dømt derby og topkamp da Brøndby IF U/17 hjemme tog mod FC København U/17 lørdag eftermiddag. De to hold ligger med en afstand på mindst to point fra nærmeste modstander i tabellen, og derfor var begge holds syn sat fast på at skulle vinde.

Brøndby kom godt fra start, og spillede generelt en flot første halvleg, hvor de havde modvind på banen, men måtte efter 17 minutters spil se FCK’s topscorer, Victor Jensen, sende bolden i mål til 0-1 på et flot langskud. Jensen har nu scoret 10 mål over blot syv kampe.

Herefter fortsatte spillet ufortrødent mellem de to hold, indtil Felix Winther efter en god halv times spil fik sendt ”løverne” yderligere i front med 0-2. Det ville Brøndby dog ikke finde sig i, og kort før pausefløjt fik de blå-gules høje angriber, Muamer Brajanac, reduceret til 1-2.

Brøndby gik dermed til pausen med håbet om, at de kunne spille sig ind i kampen igen. Den indstilling kunne de dog hurtigt skyde en hvid pil efter, da FCK efter blot fem minutter inde i anden halvleg var foran med 1-4.

Herefter kunne FCK køre sejren hjem på en god holdindsats. Brøndby fik dog reduceret to minutter før tid, da Brøndbys Gustav Steener blev tacklet ulovligt inde i straffesparksfeltet, hvilket gav straffespark til BIF og gult kort til FCK’s Marcus Korang. Straffesparket blev udnyttet til fulde af de blå-gules Ertugul Teksen, der dermed reducerede til slutresultatet 2-4.

Børndby har kun ét point op til FCK på førstepladsen i U/17 Ligaen, men FCK er en kamp bagud.

In this article