OB U/19 kom helskindet ud af Lyngbys chancestorm

Lyngby profiterede ikke på deres mange chancer, og derfor kom OB fra opgøret med et enkelt point.

U/19: Lyngby BK 1-1 OB
0-1 Kristian Weber (31)
1-1 Emilio Simonsen (35)

Det var bogstaveligt talt stolpe ud for Lyngby, der lørdag krydsede klinger med OB i U/19 Ligaen.

Gæsterne kom godt nok foran efter cirka en halv times spil ved altid farlige Kristian Weber, men herfra tog Lyngby totalt over.

Få minutter efter fynboernes mål kom der balance i regnskabet. Emilio Simonsen lagde med flot præcision bolden i nettet fra en afstand på kanten af feltet.

1-1 var stillingen ved pausen, men da dommeren fløjtede op til de sidste 45 minutter lagde Lyngby et massivt pres ned mod OB-målet. Gæsterne havde godt nok også en enkelt eller to store muligheder i første halvdel af halvlegen.

Anden halvdel stod der dog Lyngby på. Oliver Kjærgaard, Emil Bodholdt-Larsen, Troels Cilius Nielsen og Simon Vollesen havde alle bud efter træværket, og Lyngby stod i sandhed bag én stor chancestorm mod OB-målet.

Bolden kom dog aldrig ind, og derfor kunne OB heldigt nok rejse fra Kongens Lyngby med et uafgjort resultat, 1-1.
Med pointdelingen ligger begge hold stadig fint til i tabellen. OB er på fjerdepladsen, mens Lyngby ligger nummer seks.