Randers U/17 slog FC Midtjylland i underholdende affære

Der faldt fem scoringer og flere skud på træværket, da Randers Freja vandt 3-2 over FC Midtjylland.

U/17: Randers Freja 3-2 FC Midtjylland

1-0: Kasper Høgh (9′)
1-1: Gustav Isaksen (17′)
2-1: https://www.dbold.dk/wp/../uploads/FIFA-E-sport.jpg Tengstedt (straffe) (38′)
2-2: Kasper Høgh (46′)
3-2: Majaliwa Msabaha (48′)

Lørdag skulle Randers Freja og FC Midtjylland tørne sammen i en kamp, hvor begge hold var opsatte på at hente alle tre point. De midtjyske gæster skulle rejse sig efter sidste rundes uafgjorte resultat mod FC Nordsjælland, mens hjemmeholdet jagtede anden sejr på stribe efter sejren over Viborg FK senest.

Begge hold lagde opgøret ud med at vise, at de var kommet for at spille bold. Udeholdet lagde ud med et højt pres, og det gav meget tidligt i opgøret en kæmpe chance til https://www.dbold.dk/wp/../uploads/FIFA-E-sport.jpg Tengstedt, der headede på overliggeren efter et frisparksindlæg, og få øjeblikke senere var det så Randers, der ramte træværket.

Vi skal da også kun ni minutter ind i opgøret, før den første scoring kom. ‘Ulvene’ stod højt på banen og det kostede, da hjemmeholdets Christoffer Petersen drev bolden hele vejen fra egen banehalvdel til gæsternes felt, og her kunne han med en stikning spille Kasper Høgh helt fri, og han svigtede ikke. 1-0 til Randers Freja.

Hjemmeholdet havde flere muligheder og burde have været foran med mere end ét enkelt efter det første kvarter, men pludselig blev der bragt balance i regnskabet. Midtjyllands Gustav Isaksen sendte udligningen i kassen fra kanten af feltet med sit dårlige ben – det højre – og så var gæsterne med i kampen igen.

To minutter før pausen var den så gal igen i Randers-feltet. Gustav Isaksen driblede ind i feltet og blev revet omkuld, og så pegede dommeren på plettet og tilkendte gæsterne et straffespark. Det eksekverede https://www.dbold.dk/wp/../uploads/FIFA-E-sport.jpg Tengstedt sikkert og derfor var FC Midtjylland foran ved pausen.

Fra anden halvlegs start satte Randers sig på spillet, og det gav poten efter kun seks minutters spil, da Kasper Høgh sendte bolden i mål via hovedet efter perfekt slået hjørnespark.

Udligningen gav ‘Hestene’ endnu mere blod på tanden, og kun to minutter senere kom de foran, da en returbold faldt for fødderne af Majaliwa Msabaha, der sendte bolden i nettet til 3-2.

Kampen bølgede meget frem og tilbage efterfølgende, men i de sidste 15 minutter lagde gæsterne et massivt pres, men lige lidt hjalp det. Rander holdt stand og vinder kampen 3-2.

Efter sejren rykker kronjyderne op på 11.-pladsen, mens Midtjylland ligger på syvendepladsen.

In this article