Silkeborg vinder målrig kamp over Lyngby i U/17 Ligaen

Silkeborgs U/17-mandskab var bagud 2-0 hjemme mod Lyngby. De endte dog med at vinde kampen med hele 4-2.

Silkeborg IF 4-2 Lyngby Boldklub
0-1: Rasmus Pasternak (20)
0-2: Rasmus Pasternak (25)
1-2: Sebastian Jørgensen (27)
2-2: Rasmus Carstensen (46)
3-2: Rasmus Carstensen (49)
4-2: Sebastian Jørgensen (61)

Silkeborg spillede sig væk fra bunden, da de lørdag slog Lyngby 4-2 hjemme på SIF Talentpark. Det var ellers bestemt ikke en god start, Silkeborg fik på kampen. Silkeborg startede egentlig fint nok ud, men de var alligevel bagud 2-0 efter 25 minutter.

Silkeborg nåede dog at reducere inden pausen. Sebastian Jørgensens frispark blev rettet af, og dermed gik bolden i mål. Stillingen var altså 1-2 ved pausen, og det var et tilfredst Lyngby-mandskab, som gik til pause.

Silkeborg ville det anderledes i anden halvleg. Rasmus Carstensen trådte virkelig i karakter, da han først scorede efter et hjørnespark og dernæst efter en assist fra Mikkel Juhl. Kampen blev vendt på bare tre minutter. Silkeborg udbyggede føringen og cementerede ders sejr, da Sebastian Jørgensen scorede for anden gang i kampen. Kampen endte 4-2 med noget så usædvanligt som tre dobbelte målscorere.

Silkeborg U/17-træner, Jesper Mikkelsen, udtalte til Silkeborg IFs officielle hjemmeside efter kampen:

– Vi præsterede godt i dag og særligt i 2. halvleg spillede vi med et stort overskud og masser af energi. Vi fik sat tingene godt sammen offensivt, og det var fedt at få lavet fire mål.

Silkeborg ligger nu nummer 9 med ti point i ni kampe. Lyngby ligger lige efter på en 10. plads med ni point i kun syv kampe. Silkeborg overhalede altså Lyngby efter lørdagens kamp. Lyngby har dog et par kampe til gode.

Målene fra kampen kan ses her:

In this article