Uafgjort i intens kamp mellem FCM og FCN i U/17 Ligaen

FC Midtjylland og FC Nordsjælland spillede 2-2 lørdag i U/17 Ligaen. Opgøret var intenst og chancerigt. Nordsjælland udlignede i kampens overtid.

FC Midtjylland 2-2 FC Nordsjælland
0-1 Oliver Tølbøll Rimmen (19)
1-1 https://www.dbold.dk/wp/../uploads/FIFA-E-sport.jpg Tengstedt (26)
2-1 Tobias Damtoft Andersen (67)
2-2 Emeka Nnamani (80)

FC Nordsjælland kom foran i det 19. minut efter en tæt start på kampen. Målscoreren var Oliver Tølbøll Rimmen. Tølbøll Rimmen scorede ved, at han læste Midtjyllands forsvarer, som ville heade bolden tilbage til målmanden. Tølbøll løb om bag forsvaret og var derved fri med målmanden. Han scorede ved hjælp af et flot lob. FC Midtjylland scorede kort tid efter. Denne gang var det Nordsjælland, som stod for de defensive fejl.

Efter udligningen fra https://www.dbold.dk/wp/../uploads/FIFA-E-sport.jpg Tengstedt, var det Midtjylland, som pressede på. De nåede frem til en del store chancer før pausefløjt. Stillingen var dog 1-1 ved pausen.

I starten af anden halvleg fik FCMs Karim El Haddouchi rødt kort efter to gule. Det kom på et ærgerligt tidspunkt for FCM, som var oven på. FC Midtjylland valgte grundet det røde kort at smide U/15-talenterne Oliver Sørensen og Tobias Damtoft ind. Sidstnævnte bragte ulvene foran efter en flot scoring via et indlæg.

Det lignede længe, at FC Midtjylland skulle løbe med sejren, men Nordsjælland ville det anderledes. I kampens allersidste minut udlignede Emeka Nnamani efter en ripost. En dramatisk afslutning på kampen. Kampen sluttede dermed 2-2.

FC Midtjylland og FC Nordsjælland ligger lige op og ned ad hinanden i ligastillingen. FC Midtjylland ligger på en 6. plads med 13 point i otte kampe. FC Nordsjælland ligger lige under på 7. pladsen med 12 point i otte kampe. Det er tæt.

In this article