16-årig dansker stormer frem i Chelsea

Han er kun 16 år gammel, og nærmer sig allerede sin debut for Chelseas bedste hold. For godt og vel et halvt år siden, skiftede den talentfulde forsvarsspiller fra danske Brøndby til Champions League-vinderne fra Chelsea. Siden har den unge Christensen formået at spille sig ind som fast mand på klubbens U21-hold. Faktisk var han allerede ved juletid, tæt på en plads i truppen for førsteholdet i Capital One Cup-kampen mod Leeds, men Ivanovic nåede, desværre for Andreas, at blive klar til kampen.

Selvfølgelig har de flotte præstationer, tiltrukket stadigt stigende opmærksomhed fra Chelsea-ledelsen, og forsvarskometen bliver af flere fodboldkyndige spået en meget lovende fremtid.

– Jeg fik for nylig en opringning fra chefen for ungdomsakademiet. Han sagde, at Andreas gør det helt fantastisk, og at de er meget imponerede over, hvor moden han er, udtaler talentets far, Steen Christensen, til BT.

In this article