17-årig Lyngby-komet på besøg i Frankrig

 

 

17-årig Lyngby-komet på besøg i Frankrig

Navnet er Christoffer Boateng.

Han er 17 år gammel, og spiller i øjeblikket “kun” som amatør for Lyngbys U-19 hold. Alligevel har fodboldverden allerede nu, fået øjnene op for potentialet i den unge Lyngby-kant.

Den franske klub, Lens, har flere gange haft folk i Danmark for at kigge på Boateng, og nu har præstationere båret frugt. Boateng skal til Frankrig:

– Han skal derned i morgen til og med den 10. med deres U19-hold. De har set video af ham og været heroppe at kigge flere gange, og nu vil de gerne se, hvordan han ville kunne gebærde sig i klubben. Han er kantspiller, venstrebenet, men bliver mest brugt til højre, så han rykker ind og er målfarlig, siger spillerens agent, Lasse Mortensen, til bold.dk.

– Lens ser ham som en spiller, der passer godt ind i deres spillestil men vil selvfølgelig gerne se ham an i deres eget miljø, før der sker noget mere konkret. Han har scoret fem mål i denne sæson og har fire reserveholdskampe på CV’et, så han er helt klart en spiller, man satser på i Lyngby, siger agenten.

Tidligere er det det franske stortalent, Geoffrey Kondogbia, blevet solgt til spanske Sevilla fra selvsamme Lens, så selvom den franske klub ikke er verdens største, er det da i den grad et hop op af “fodbold-rangstigen” for den unge dansker, hvis Lens vælger at tilbyde ham en kontrakt.

 

In this article