19-årig dansker vil væk fra Brøndby

Det 19-årige stortalent fra kriseramte Brøndby Riza Durmisi, har kontrakt med Brøndby frem til sommer, det danske talent ønsker dog ikke at opfylde kontrakten på vestegnen. Det danske talent har spillet mere end 40 U-landskampe, men har endnu ikke fået debut på A-landsholdet, som professionel, har han bare spillet tre kampe for Brøndby. Klubben som har vist interesse for det danske talent er Vitesse, som har vist en stor interesse i Durmisi. Vitesse har desuden et godt ry når det kommer til udvikling af unge talenter, klubbens danske talentspejder har fulgt Durmisi i de seneste kampe, så klubben ved hvad de køber, hvis de vælger at byde på den danske venstreback. Durmisi selv har ytret store ønsker om et skifte til netop Vitesse: ” Jeg tør ikke at sige, hvad der kommer til at ske, men jeg håber virkelig, at der står Vitesse på mit CV når vi rammer februar måned. Min agent arbejder på det i øjeblikket. Hvis der kommer til at ske noget i løbet af i dag, hvilket jeg virkelig håber, skal jeg nok til lægetjek dernede i morgen. Jeg tænker at et vinterskifte er bedst for mig, for så har jeg et halvt år til at falde til i Holland, og kan så starte op på lige fod med de andre i den nye sæson. Så det ville passe mig perfekt.” siger Durmisi.

Vitesse ligger på en øjeblikkelig fjerdeplads i den hollandske æresdivision, kun fem point efter førerholdet fra PSV, og to point efter danskerklubben Ajax Amsterdam. For at skiftet kan blive aktuelt, skal underskriften på papiret inden for de næste 31 timer, idet transfervinduet er ved at lukke. Rygtet om det mulige interessante skifte kommer på selv samme dag, hvor Brøndby varsler lønindholdelse på fredag til de ansatte i klubben, Brøndby svæver altså lige nu mellem liv og død, et salg af Durmisi kan måske hjælpe en smule på den finansielle situation. En anden faktor vi skal tage med er, at Vitesse kan spekulere i, at få fat i Durmisi helt gratis, hvis Brøndby går konkurs, kan Vitesse nemlig få fat i danskeren uden at gå af med en transfersum.

In this article