Agent: Halvdelen af Premier League vil have Okore

Jores Okore er blevet et brændt varmt emne i Premier League og danskerens agent har været ude og sige at Fulham har smidt et bud på det danske stortalent.
Ifølge den svenske avis Expressen så holder klubberne Liverpool, Manchester United og Chelsea øje med FC Nordsjælland spilleren.

– Jeg hørte også, at Fulham har lagt et bud, men at klubben takkede nej til det. Men alt sådan noget må du tage med FC Nordsjællands sportschef, Jan Laursen, siger Okores agent, Nikola Juric til den svenske avis.

Hvis Spillerens agent Nikola Juric taler sandt, så er der også interesse fra andre ligaer. Han siger at Lyon også har vist interesse for den dygtige dansker.

– Halvdelen af Premier League er ude efter ham. Det er mange storklubber, som vil have ham, men ikke kun i England. Lyon og flere andre klubber har også vist interesse, siger Juric til Expressen.

Interessen kommer ikke ud af ingen ting. I sidste sæson var Jores Okore med til at gøre FC Nordsjælland til danske mestre og i denne sæson har han fået Champions League debut.

In this article