Ajax-dansker håber på snarligt comeback

For et år siden spillede Nicolai Boilesen som fast mand i Ajax og fik også landsholdsdebut, siden da har han været ud med en skade, er kommet tilbage for at blive ramt af endnu en skade, men nu kan danskeren snart øjne et comeback.

“Det går rigtig godt, og jeg har ingen problemer med baglåret. Jeg træner med førsteholdet og følger mit program, og om to uger er jeg færdig med det og kan begynde at spille kampe. I starten bliver det selvfølgelig på reserveholdet, hvor jeg nok i hvert fald skal have en fire kampe og starte med en halv time og en time, inden jeg kan spille 90 minutter,” siger den danske venstreback til tipsbladet.dk og fortsætter:

“Det bliver nok først engang i marts, jeg kan gøre mig forhåbninger om at komme tilbage på førsteholdet, og der kommer det så igen an på rigtig mange ting. Hvem spiller venstre back, hvordan gør han det, og hvordan går det holdet. Spilletid er heller ikke det vigtigste lige nu. Det vigtigste er, at jeg kan træne og kommer i en periode, hvor jeg er skadesfri og kan mærke, det fortsætter med at gå den rigtige vej.”

Ajax er lige pt. i Brasilien til opstartsfasen af forårssæsonen mens at Nicolai Boilesen befinder sig i Sverige og genoptræner.

 

In this article