Dagens spilbare d. 17/1 – 2013

Idag retter vi for første gang blikket mod den liberiske halvø, hvor der i øjeblikket bliver spillet VM i herrehåndhold. Vi skal have fat i Gruppe C, hvor to af outsiderne til den turneringen står overfor hinanden. Polen og Serbien. Polen som ikke har det niveau som de havde for et par år siden, men som stadig kan drille de bedste på en god dag. Serbien er på vej frem, vi husker nok allesammen EM sidste år, som netop blev holdt i Serbien. Værtsnationen som gik hele vejen til finalen og tabte godt nok til de danske drenge.
Kampen i gruppe C idag er lidt triggy, Serbien er favoritter og burde hive en sejr, men som sagt tidligere ved man ikke helt hvor Polen står når det virkelig gælder. I stedet for at spille på en sejr, har vi valgt at satse på over 48,5 mål i kampen, hvilke vi mener er rigtig realistisk, set på de tidligere kampe i turneringen. Vi så senest med Danmarks kamp mod Island i går, hvor mange mål der blev scoret, hele 64.
Serbiens første 3 kampe i denne turneringen har alle været med mere end 48,5 mål, mens Polen ‘kun’ har spillet en kamp med over 48,5 mål, det skal lige siges at det har været mod svage modstander, kampe hvor Polen ikke har været oppe i gear.
Sidste kamp mellem de to nationer var tilbage i april 2012, en kvalifikationskamp til OL, den kamp endte 25-25, og dermed også over 48,5 mål. Vi tror på en rigtig herrefight med højt tempo. En kamp hvor begge hold gerne vil vinde, og hvor Polen åbner lidt op og spiller det spil de kan. Serbien har nogle bomber iblandt, bl.a. Ilic, som er kendt for at lave en del mål.

Polen – Serbien under/over 48,5 mål (2) 1,70

Fortsat god torsdag derude. Spilstop kl. 20.10!

In this article