Dagens spilbare single d. 14/1 – 2013

Igår havde vi succes med United sejren, der var under pres næsten hele 2. halveg, men alligevel hev en 2-1 sejr hjem!

I anledningen af TV2 Øst, der i dag viser et interview med vore gode venner fra D’BOLD, er vi nu klar med et lækkert odds på dagens spilbare single til alle jer derude!

 

Vi skal i dag en tur til Spanien, hvor vi skal se på opgøret mellem Laudrups tidligere arbejdsgiver, Getafe, og modstanderen fra Grenada.

Det er to hold, der er meget svingende, hvilket man også kan se på deres seneste kampe, og på deres placering i ligaen. Getafe ligger i øjeblikket på en solid 11. plads, men på det seneste har man ikke spillet som et hold, der burde ligge, hvor de gør. Senest tabte man til Rayo med 3-1 på udebane. Getafe startede ellers det nye år rigtig flot med en overraskende sejr på 1-0, over et godt spillende Malaga hold. Getafe scorer ikke et hav af mål, tværtimod scorer de ret få mål, da det foreløbig kun er blevet til 22 mål i denne sæson.

Granada har bestemt heller ikke imponeret i denne sæson, da man i øjeblikket er i nedrykningsfare på en 18. plads. Man havde nok heller ikke regnet med at Granada ville ligge meget højere end de gør nu. Det er blevet til 5 point i de sidste 5 kampe, hvilket man kan sige er okay for et hold, som Granada. Granada er bestemt heller ikke kendt for at lave mange mål, da det kun er blevet til 14 mål i denne sæson indtil videre, og i aften tror vi heller ikke det bliver til en målfest for dem.

Vi på BeBet-ter tror derfor på en målfattig kamp i aften, i kampen mellem Getafe og Granada!

De to gange, som Getafe og Grenada har spillet mod hinanden er der i alt kun blevet scoret 2 mål!!

 

Dagens spilbare single er derfor således:

249 Getafe – Grenada 1,70 (Under 2,5 mål)

Spilstop 19.55!

In this article