Dagens spilbare single d. 16/1 – 2013

Så er vi klar med dagens spilbare single!

Et lille råd til alle jer bettere. Spil aldrig for mere end du kan tåle at tabe!

 

Vi skal i dag en tur til England, mere specifikt skal vi til den engelske League One. Vi skal se på opgøret mellem midterholdet Coventry og det førende hold af ligaen, Tranmere.

Som sagt, så ligger Tranmere på 1. pladsen i rækken med 53 point, men det er med samme point antal som Doncaster.

Coventry ligger på en 13. plads med 37 point, og man kommer fra 2 nederlag i træk. Man tabte bl.a. til rækkens nummer 18 på eget græs med et 0-1 nederlag til Shrewsbury. Tranmere er inde i en rigtig god stime, da man har vundet de sidste 5 kampe, og de har generelt haft en ret solid sæson, hvor man kun få gange har dummet sig.

Det er en rigtig kamp for Tranmere. Det er en kamp der ville være helt fantastisk at vinde for dem, da Doncaster har en ‘forholdsvis’ nem hjemmekamp i næste kamp mod Leyton Orient, så det ville være utrolig vigtigt hvis Tranmere kunne hente en sejr i aften.

Vi synes det er et alt for højt odds på en udesejr i dag, da den ligger på odds 3,15 for en sejr, hvilket man godt kunne spille på i aften sammen med nogen andre ‘frække’ kampe.

Vi her på BeBet-ter vælger at spille mere sikkert, og derfor spiller med en gardering, altså X2 til et flot odds på 1,65!

Der er spilstop 20.40!

Så dagens spilbare single er derfor således:

620 Coventry – Tranmere 1,65 (0-1) (2)

 

 

In this article