Dansk Malaga-talent: Glad for at Isco forlænger

For få dage siden kom det frem at kæmpetalentet Isco forlængede sin kontrakt med Malaga CF frem til 2016. Og det er ikke kun en nyhed der glæder fodboldklubben men ligeså meget spillerne i deres akademi, bl.a. danske Nicolai Seiersen.

“Det er vi selvfølgelig glade for i klubben. Personligt er jeg også glad for det, da han er et af de største talenter i verden og at jeg gerne vil nå at træne noget mere med ham.. Forhåbentlig sker det i år, men jeg vil stadig være ydmyg og tage tingene som de kommer,” siger den 16-årige danske talent til D’ BOLD og fortsætter:

“Isco er i hvert fald en meget dygtig spiller, som afviste tilbud fra Chelsea, Manchester City og Tottenham. Han vandt også Golden Boy-prisen foran mange store talenter i verden, så vi tager alle hatten af for ham. Isco er en god dreng og tager sig godt af de helt unge spillere på Málagas Academy,” slutter Nicolai Seiersen.

Nicolai Seiersen har spillet i Malaga siden i sommer, hvor han valgte det spanske i stedet for det engelske Birmingham. Seiersen har tidligere spillet for Brøndbys u17-hold.

In this article