FCK-talent udtaget til landsholdet

Årets ligalandshold og U/21-landsholdet skal på en kombineret træningstur til Arizona i USA. For et par uger siden blev trupperne udtaget og der var flere overraskelser med men blandt andet var AB’s stjerneskud Bassel Jradi udtaget. Nu har AB’eren dog meldt afbud på grund af en skade og i dag er afløseren så blevet udtaget.

Morten Wieghorst har nemlig valgt at udtage Esbjerg-lejesvenden Yussef Toutouh som erstatning for AB’eren. Toutouh har gjort det fremragende i Esbjerg i efteråret, så godt at han har forlænget hans lejeaftale med Esbjerg og nu er blevet udtaget til landsholdsturen og offensivspilleren lægger ikke skjul på at han er en glad mand.

“Jeg fik beskeden i går af Jess Thorup, og jeg glæder mig utrolig meget til at komme afsted og træne med de bedste. Der er spillere som Dennis Rommedahl og Lars Jacobsen, der har prøvet meget, og som jeg kan lære meget af, men jeg tager det bare som normale træninger uden at tænke for meget over det,” siger den FCK-ejede spiller til tipsbladet.dk og fortsætter:

“Det her er selvfølgelig noget, man altid håber på og går efter. Jeg føler, jeg har gjort det godt i Esbjerg og glæder mig over, at jeg får den her chance. Nu er mit mål at blive fast mand på U/21-landsholdet og gøre det så godt som muligt der.”

Ligalandsholdet og U/21-landsholdet drager afsted til Arizona på tirsdag.

In this article