FCN henter Lyngby-profil

I dette transfervindue har FC Nordsjælland for alvor solgt ud i truppen. Mange profiler er røget ud, både Mikkel Beckmann, Andreas Laudrup og Michael Parkhurst er røget ud mens Enock Adu, Jores Okore og ikke mindst Jesper Hansen fortsat rygtes væk fra de forsvarende mestre.

Nu er Kasper Hjulmand så endelig kommet på markedet og har udset en erstatning til den offensive del af holdet. Den talentfulde træner skulle ifølge Ekstra Bladet nemlig have fået øjnene op for Lyngbys unge u21-spiller Uffe Bech. Og ifølge avisens oplysninger så henter de Lyngby-talentet for to millioner kroner, men hovedpersonen selv har ingen kommentar.

“Jeg har på nuværende tidspunkt ingen kommentarer til jeres oplysninger,” siger Uffe Bech til Ekstra Bladet.

Uffe Bech har i denne sæson scoret fem mål for Lyngby.

In this article