Fem U19-spillere udtaget til FCK træningstur

I morgen smutter FC København en tur til det sydlige Spanien, hvor de på La Manga, traditionen tro, vil afholde deres årlige træningslejr. I dag er truppen så blevet offentliggjort og det er en trup med et par overraskelser.

FCK er naturligvis uden Lars Jacobsen, Kris Stadsgaard, Nicolai Jørgensen og Andreas Cornelius der er med landsholdet på træningstur i Arizona men FCK har også udtaget hele fem U19-spillere til deres tur til La Manga.

Danny Amankwaa, https://www.dbold.dk/wp/../uploads/FIFA-E-sport.jpg Højer, Mads Aaqvist, Mikkel Wohlgemuth og Tobias Christensen får alle chancen for at overbevise og vise sit værd over for træner Ariel Jacobs.

Ligesom de tidligere år skal FCK deltage i venskabsturneringen Copa del Sol, hvor FCK skal op imod Shanghai East Asia FC, Widzew Lodz og FC Vaslui.

In this article