Fischer: Bliver i Ajax 3-4 år mere

Det nye danske stjerneskud, Viktor Fischer, som har fået sit store gennembrud i Ajax denne sæson, fortæller nu til den hollandske avis metronieuws.nl, at han gerne vil forlænge sin kontrakt med hovedstadsklubben, til 2016 eller 2017. Fischer der efterhånden er ved at blive en fast del af startopstillingen under træner Frank de Boer, fortæller, at Ajax i øjeblikket er en perfekt klub for ham.

” Til 2016 eller 2017 er lang tid nok. Til den tid er jeg 20-21 år. Det er en god alder til at se, hvor man står. Lige nu er Ajax perfekt for mig. Træningen er noget særligt, ligesom Æresdivisionen er noget særligt. Jeg spiller som 18-årig foran 50.000 tilskuere. Sig mig, hvor det ellers er muligt”, udtaler Fischer til metronieuws.nl.

Viktor Fischer ligger dog ikke skjul på, at gerne vil repræsentere en større klub på et tidspunkt.

“For øjeblikket kører det godt for mig, og hvis jeg er klar til en stor klub om to-tre år, så er det fantastisk”, fortæller Fischer videre.

Viktor Fischer er noteret for 8 kampe og 5 mål i Æresdivisionen denne sæson.

In this article