Fischer klar til landsholdet

Søndag bragede Fischer for alvor igennem med to flotte mål i 3-0 sejren over Feyenoord. Nu skyder ambitionerne i vejret for den unge dansker – han vil på landsholdet.

– Jeg vil ikke sige, at jeg slet ikke tænker på det, for det gør jeg. For jeg ønsker at spille på A-landsholdet. Så jeg gider ikke komme med den der kommentar, at det ikke er noget, jeg skænker en tanke. For det er det, udtaler Fischer til TV2 Sporten

Bendtner er ude med skade, og folk tæt på landsholdet har allerede indrømmet at man holdet øje med den 18-årige Ajax-komet. Fischer har som bekednt haft sin debut for A-landsholdet, det skete i november måneds testkamp mod Tyrkiet. Og byder muligheden, så er offensivtalentet klar til at træde til igen:

– Ligesom jeg føler mig klar til at spille på det her hold, så føler jeg mig også klar til at spille på A-landsholdet, hvis chancen den byder sig, siger Fischer til samme medie.

 

In this article