Højbjerg debuterer for Bayern

Det danske Bayern München-talent Pierre Emile Højbjerg har i dag fået sin debut for den tyske gigantklubs førstehold. Den 17-årige tidligere Brøndby-mand er for tiden med Bayern på træningslejr i Qatar, hvor modstanderen i dag var Gelsenkirchen-klubben Schalke 04.

Danskeren startede på bænken, men blev indskiftet i anden halvleg – mere præcist; i det 66. minut i stedet for Bastian Schweinsteiger ved stillingen 5-0, hvor målene var sat ind af henholdsvis Thomas Müller, Mario Mandzukic og Mario Gomez. Dette var også slutresultatet.

Bayern München har haft en suveræn start på denne sæson i Bundesligaen, hvor de kun har tabt én ud af 17 kampe og derfor ligger nummer et med hele ni point ned til andenpladsen, hvor Bayer Leverkusen befinder sig.

Se højdepunkterne fra kampen her: http://www.youtube.com/watch?v=KHRxmey6XPs&feature=player_embedded

In this article