Italiensk danskerklub interesseret i endnu en dansker

Den tidligere FC Midtjylland- og SønderjyskE-spiller, Ken Ilsø, har til sommer kontraktudløb i Bundesliga-klubben Fortuna Düsseldorf. Ifølge den italienske avis, La Gazzetta dello Sport, har danskerklubben Pescara tænkt sig at drage nytte at kontraktudløbet og derved hente en ny dansker til klubben, som allerede har Matti Lund Nielsen i truppen.

Hovedpersonen selv kender dog ikke til rygterne: ”Jeg har ikke hørt, før du nævner det for mig. Men min kontrakt udløber til sommer, og det er kun naturligt, at der kommer nogle spørgsmål omkring, hvad der skal ske efter sommerferien. Der kommer nogle rygter og forbindelser til forskellige klubber. Sådan er det. Og jeg vil da lyve, hvis jeg siger, at jeg ikke tænker over, hvad jeg skal i næste sæson, men lige nu er al mit fokus på den vigtige første kamp i Bundesligaen på søndag mod Augburg,” fortæller den 26-årige Bundesliga-spiller til tipsbladet.dk.

Ken Ilsø fortæller derudover Tipsbladet, at der er en mulighed for kontraktforlængelse i det tyske, men at det først er noget, som skal ses på efter sæsonafslutningen, hvor man ved hvordan landet ligger.

Ken Ilsø har indtil videre spillet 15 kampe i denne sæson for Fortuna Düsseldorf og scoret to mål – det ene var endda et flot frisparksmål. Fortuna Düsseldorf ligger lige nu på en 13.-plads i Bundesligaen.

In this article