Kasper Kusk har forlænget

Aab bekræfter på deres hjemmeside at de har forlænget kontrakten til 2015 med Kasper Kusk. Kontraktforhandlinger har været i gang længe, men parterne er nu blevet enige. En forlængelse det danske talent er glad for.

– AaB er min klub og har været det i mange år, og jeg er selvfølgelig glad for at kunne fortsætte min udvikling både spillemæssigt og på det personlige plan her, siger Kusk til klubbens hjemmeside.

Kasper Kusk fremhæver klubbens samlede udvikling og siger at den udvikling, gør at det bliver nemmere som individuel spiller at vise sig frem.

– Jeg er taknemmelig for, at Kent har givet mig chancen. Jeg synes først og fremmest, at vi har udviklet os helt enormt som hold, og dermed er det også lettere for den enkelte at træde frem med individuelle præstationer, siger Kasper Kusk, der i sagens natur håber, at AaB kan fastholde den nuværende position i toppen af Superligaen, siger Kust til klubbens hjemmeside.

Danskeren har før spillet på forskellige ungdomslandshold og har 36 kampe med 10 mål til følge for Aab.

In this article