Kriseramte Brøndby forlænger med to talenter

Den danske storklub Brøndby har forlænget kontrakterne med henholdsvis Daniel Anusic og Thorbjørn Billeskov. To forlængelser som talentchef Kim Vilfort er yderst tilfreds med.

“Torbjørn Billeskov kom til klubben sidste vinter og har ikke spillet så længe på højeste niveau, men han har udviklet sig flot. Han er en stærk angriber, som ligeledes har fart i fødderne. Han har den helt rette indstilling, og så har han næse for at score mål. Vi glæder os til at følge Torbjørns videre udvikling,” siger den tidligere landsholdsspiller til Brøndbys hjemmeside og fortsætter:

“Daniel Anusic har vist lovende takter som en hurtig, aggressiv og angrebsivrig højre back. Han er en pålidelig og stabil spiller med et højt bundniveau, hvilket blandt andet er afspejlet i, at han var den Brøndby-spiller – sammen med U19-holdets Mads Nielsen – der fik flest landskampe i 2012.”

Daniel Anusic har kontrakt med de blågule fra Vestegnen i to og et halvt år mens Thorbjørn Billeskov kun har i et halvandet år frem.

In this article