Lucas Andersen: Pres er godt

De danske spillere er lige nu med Ajax på træningslejr i Rio de Janeiro. Her er der massere af sol og det får da også brugt tid på stranden. Nicolai Boilesen er stadig i gang med sin genoptræning og derfor ikke med Ajax i Brasilien.
Lucas Andersen blev i sidste uge rykket op på førsteholdet og det har givet ham klare mål for turen.

– I denne uge vil jeg arbejde på min form. Jeg vil være klar, i god form og føle mig godt tilpas, når sæsonen genoptages. Jeg vil også lære mine holdkammerater bedre at kende i på denne tur, siger Lucas Andersen til den hollandske klubs hjemmeside.

Oprykningen til førsteholdet sætter et stort pres på Lucas Andersen, da han ikke er det eneste stor-talent i Ajax. Presset chikanerer ikke Lucas A, da hans mål med turen er at spille sig tættere på førsteholdet.

– Pres er godt. Jeg elsker et vist pres. Det er godt at skulle bevise noget. Det er det, jeg gerne vil. I denne uge kan jeg komme tættere på holdet, siger Andersen.

Ajax har en træningskamp mod et Brasiliansk hold og så starter æresdivisionen d. 20, hvor det klare mål må være at indhente PSV og Twente.

In this article