Morten Olsen: Pierre Emil Højbjergs er fremtiden

Den danske landstræner er ude med store roser til stortalentet fra Bayern München. Han kalder ham for fremtidens mand. Den 17-årige dansker er lige kommet hjem fra Bayern Münchens træningslejr, hvor han kæmpede for at spille sig ind omkring førsteholdet. Denne fremgang er Morten Olsen meget begejstret for.

– Det, jeg får fortalt om ham – især via U19-landstræner Thomas Frank – er meget positivt. Det samme er det, man hører fra Bayern München, siger Morten Olsen til BT.

– Han har gjort det rigtigt godt. At han i så ung en alder er omkring førsteholdetstruppen i Bayern München, som er en af de bedste klubber i Europa, det taler sit eget tydelige sprog. Han er en mand for fremtiden, og det er utrolig glædeligt, siger han til BT.

Pierre Emil Højbjerg skrev i sommer en 3-årig kontrakt med Bayern München.

In this article