Nu river Serie A også i Okore

Okore

Ifølge Okores egen agent, er halvdelen af Premier League interesserede i den danske FCN-forsvarer. Særligt meldes Fulham stærkt interesserede i den kyniske midtstopper på 20 år, så et skifte væk fra Superligaen begynder at virke mere og mere sandsynligt.

Og skal man tro den genovesiske avis Il Secolo XIX, er endnu et land nu hoppet med i jagten på den lovende forsvarsspiller. Der er tale om de to italienske klubber, Juventus og Genoa.

Ligesom for Premier League-klubberne, har Okores Champions League-præstationer været medvirkende til interessen. Prisen ligger dog lige nu i omegnen af 35 millioner danske kroner. Et beløb, som nedrykningstruede Genoa ikke ligger inde med. Derfor pønser Serie A-klubben på et tilbud til FCN som inkluderer svenske Linus Hallenius (angriber). Genoa er dog også en klub i krise. I øjeblikket befinder man sig i nedrykningsfare, og samtidig er træneren netop blevet fyret.

Interessen er der fra hele Europa snart, men hvad er rygter og hvad er reel interesse? Hos www.dbold. er vi blevet i tvivl, og vil derfor lade det være op til dig som læser at komme med et bud på den ombejlede FCN-drengs fremtid..

Hvad skal der ske med Jores Okore?

Kom med dit bud forneden i kommentarfeltet.

In this article