OB-talent vil forlænge

I fynske OB er den 20-årige Christian Sørensen lige kommet tilbage fra sin skade i lægknoglen, men kontrakten med de stribede fra Ådalen varer kun et halvt år endnu.

“Jeg ved ikke, hvem min agent snakker med for øjeblikket. Jeg tror ikke, der er noget konkret på bordet lige nu. Vi snakker lidt med OB omkring fremtiden, men jeg ved ikke endnu, hvad der skal ske,” siger fynboen til bold.dk.

Kantspilleren vil dog gerne forlænge med klubben, hvor han har været i førsteholdstruppen siden sidste sæson.

“Men der er ikke noget jeg hellere vil end slå igennem i OB. Jeg har været mange år i klubben, og jeg er fynbo, så det vil betyde meget. For mig selv, men måske også for klubben og fansene, når nu er jeg lokal. Men der er også mange gode spillere til mine pladser, og der er kun 13 kampe i foråret, så jeg kan kun gøre mit bedste og håbe på en chance. Jeg har vist før, at jeg er klar til at gribe den, hvis jeg får den, og det er jeg igen. Men der kan ske meget i transfervinduet, så vi må se.” slutter Christian Sørensen af overfor bold.dk.

In this article