Okore har ikke travlt

Jores Okore er med på ligelandsholdsturen til Arizona og han glæder sig til at komme væk fra både kulde og rygtemøllen der konstant sender ham til forskellige europæiske klubber.

“Naturligvis ser jeg frem til turen. Bare det at komme væk fra kulden herhjemme er godt, og det er også altid sjovt at prøve at træne med nogle af de andre kammerater, man har rundt i Superliga-klubberne,” siger Okore til klubbens hjemmeside.

Og selvom rygter fortsat sender ham til England og Italien så har Okore ikke travlt med at komme væk.

“Jeg har en langtidskontrakt her i FC Nordsjælland, og den er min sikkerhed for fremtiden. Hverken jeg eller klubben har travlt. Når det rigtige tilbud kommer, ved vi alle, at tiden er inde,” siger landsholdsstopperen.

Ifølge medier er alle top 6-klubberne i England samt Juventus interesserede i den talentfulde danske midterforsvarer.

In this article