Pierre Emil bliver sammenlignet med en af de helt store

I øjeblikket er Pierre Emil højberg på træningslejr med Bayern Munchens førstehold. Dette medførte hans debut og efter har han fået ros til skyerne. Der er 4 talenter med på træningslejren i alt, men Pierre Emil ser ud til at være det største.

– Især af Højbjerg forventer de sig meget i klubben. Danskeren kom i sommer fra Brøndby IF’s U17-hold til München og optræder i øjeblikket på U23-holdet, skriver den tyske avis Die Welt og fortsætter:
– Mange ser i Højbjerg en ung Scholl: Fremragende teknik, gode frispark, geniale afleveringer.

De 4 talenter er med førsteholdet på træningslejren, for at få erfaring, men ikke mindst også noget motivation.

-Du lærer fra en Ribery, fra en Schweinsteiger. Denne uge i Qatar vil give dem en uhyggelig motivation,” siger den 67-årige til avisen Die Welt

In this article