Serie A-dansker rykker ned

Den tidligere FC Nordsjælland- og OB-spiller, Matti Lund Nielsen, har i dag skrevet under med Hellas Verona på en lejeaftale.

Matti Lund rykkede i sommers op med italienske Pescara fra Serie B til Serie A og har da også fået en del kampe denne sæson. Det bliver dog ikke til flere i denne omgang for Pescara, da danskeren i dag har skrevet under på en lejekontrakt med Hellas Verona, som gælder resten af denne sæson. I den kontrakt har Verona en købsoption på danskeren. Verona har god erfaring med danske køb, da de i 1984 hentede angriber Preben Elkjær fra belgiske Lokeren. Her blev han nøglefigur i Hellas Veronas’ sensationelle mesterskab året efter sin ankomst.

Hellas Verona ligger lige nu på en tredjeplads i Serie B og har derofr en reel chance for at rykke op når sæsonen er ovre. Hvis Verona ikke vil beholde Nielsen er der stadig chance for at danskeren også kan spille Serie A-bold næste sæson, da Pescara stadig har stor mulighed for at overleve, da de ligger lige over stregen på en syttendeplads.

In this article