Tidligere landsholdsspiller: Fischer er liderlig

Han har allerede haft sin debut for landsholdet, og er fast del af Ajax allerede nu. 18-årige Fischer stormer frem, og stod det til tidligere landsholdsspiller Kenneth Perez (træner i Ajax nu) røg Fischer på A-landsholdet nu. Dog roser han Morten Olsen tackling af situationen:

– Jeg synes, det er fint, at Morten Olsen ikke går med i den hopla-jubeldans, medierne danser, for Viktor er stadig meget ung. Men Viktor er klar. Han er et ekstremt talent og fremtiden for det danske landshold siger Perez til BT.

Perez anbefaler offensivtalentet som en oplagt 10’er på landsholdet i fremtiden, men en kantplads ville være fint til at starte med.

Kenneth Perez spår virkelig Fischer en enorm fremtid i europæisk fodbold, med disse stærke vendinger til BT.

– I min verden er Fischer the next big thing i europæisk fodbold. Man skal være blind for ikke at kunne se hans ekstreme niveau. Han er outstanding. Og så er han jo liderlig efter at score mål, siger Perez til BT

 

In this article