To forskellige trupper for U19-landsholdet

U19-landsholdet skal i næste måned i gang med forberedelsen mod Eliterunden i Portugal, der er et vigtig link for deltagelse i det første EM for U19-landsholdet i hele 12 år.

Den 2. februar drager de unge drenge mod Brøndby, hvor de skal spille mod Brønshøjs 1. Divisionshold. Derefter skal de den 5. februar spille endnu en testkamp, nemlig mod Englands U19-hold i Doncaster.

Det som er specielt ved disse to kampe er, at der er forskellige trupper til hver:

“Kampen mod England ligger jo på en international dato, så her har vi reelt muligheden for at vælge lige præcis de spillere, som vi ønsker at benytte. Men der er flere hensyn, der skal tages, som kan variere fra eksempelvis de spillere, som spiller i udlandet til de spillere, der indgår i deres klubbers 1. holdstrup. Vi har valgt at sætte spillerne i centrum og finde de løsninger, der er bedst for de pågældende spilleres udvikling, og det er derfor, vi ender med den løsning, som vi benytter til de to kommende kampe,” fortæller U19-landsholdstræner Thomas Frank til dbu.dk

Andreas Oggesen, Kenneth Zohore, Lucas Tomas Jensen, Derrick Nissen og Jacob Laursen er med mod Brønshøj, men erstattes efter af Lasse Vigen Christensen, Yussuf Yurary, Danny Amankwaa, Mads Aaquist og https://www.dbold.dk/wp/../uploads/FIFA-E-sport.jpg Højer Nielsen, som skal spille mod England.

“Vi kender alle denne årgang, som en specielt årgang, der har ekstraordinært mange, som kan gå hele vejen. Men truppen viser samtidig, at vi har en fantastisk bredde, som sikrer, at vi får stor konkurrence om pladserne i truppen til Eliterunden i Portugal i juni måned, som er årets altoverskyggende mål, ” slutter Thomas Frank af overfor dbu.dk.

U19-truppen ser således ud:

(kilde til truppen www.dbu.dk)

U19

In this article