U-17 landsholdet til La Manga

Fra d. 3 til den 7. februar drager U17-landsholdet på en miniturnering på spanske La Manga. Her vil de danske talenter møde Polen, Slovakiet og Norge.

U-17 truppen er sammensat af 22 forskellige spillere, fra i alt 16 forskellige klubber. Bedst repræsenteret er Midtjylland med 4 drenge.

Læg særligt mærke til de seks mulige landsholdsdebutanter:

Sebastian Linnet John, Viborg

Jeppe Hansen, Vejle Boldklub Kolding

Mikkel Hedegaard, Haderslev

FK, Tobias Madsen, Silkeborg IF

Emil Fabild, AC Horsens

Søren Andreasen, Esbjerg fB.

 

U-17 træner Jan Michaelsen har følgende at sige forud for turen:

“Det blive spændende at se de nye spillere. Vi er rigtig glade for, at vi kan 22 spillere med denne gang. Det betyder, at vi ikke skal være så bekymret for den fysiske belastning spillerne udsættes for. Og samtidig synes jeg, at truppen viser, at der bliver arbejdet rigtig fint med talentudviklingen jævnt over hele landet, da spillerne kommer fra mange forskellige klubber,” udtaler Jan Michaelsen til www.dbu.dk

Og ambitionen er en samlet sejr på La Manga:

“Vores intention er at vinde de turneringer, vi deltager i. Det gjorde vi til Syrenka Cup, mens vi spillede om tredjepladsen ved årets Internordiske mesterskab. Desværre havde vi ikke samme succes ved 1. EM-kvalifikationsrunde, men det ændrer ikke ved, at vores udgangspunkt på La Manga er en samlet sejr,” fastslår Jan Michaelsen.

Og så til det, du højest sandsynligt kom efter, truppen:

(kilde til truppen www.dbu.dk)

u17 trup

In this article