Ung OB’er på vej frem – INTERVIEW

Skærmbillede 2013-01-14 kl. 20.31.00

Mads Raben, OB

 

D’BOLD har fået sig et interview med OB’s unge spiller, Mads Raben, der trods sine kun seksten år allerede har opnået en hel del bl.a. debut i Superligaen samt kampe og mål for U17-landsholdet.

 

 

Hvordan har du det med at være udtaget til U17-truppen?

 

”Jeg er da selvfølgelig glad for, at være en del af landsholdet i min årgang. Så det har jeg det rigtig godt med, fordi det betyder jo, at jeg er blandt de bedste i min årgang. Det er jo også en slags belønning for alt det hårde arbejde man laver på træningsbanen,” starter den unge fodboldspiller overfor for D’BOLD.

 

Hvordan ser det ud med fodbolden i forhold til skolen? Kan du få det til at hænge sammen eller er der ikke tid til begge?

 

“Jeg vil sige, at jeg har god tid lige pt., da jeg går i tiende klasse på Hjalleseskolen i Odense. Det er en skole, som har et samarbejde med OB og den vej får jeg også morgentræning i og med jeg går i elite klassen. Så der er taget hensyn til det hvad lektier angår.”

 

Du har jo allerede fået debut for OB. Tror du, at du inden for de næste år kan slå igennem i klubben? Mange unge har jo fået chancen i løbet af det sidste års tid.

 

“Jeg håber da at jeg slår igennem så hurtigt som muligt, men der er stadig væk et stykke vej endnu.”

 

Hvad siger din familie og venner til at du nu render rundt og spiller med et superligahold og samtidig spiller landsholdsfodbold?

 

“De er stolte af mig, samtidig med de bakker mig kolossalt op i alt hvad jeg foretager mig.”

 
Ja, du har jo kun i en alder af 16 nået en hel masse og har sikkert mere at se frem til. Hvordan har du det med det?

 

“Jamen jeg er da stolt over det jeg har opnået indtil videre i min karriere. Det har gjort at jeg har fået endnu mere blod på tanden og arbejder endnu hårdere for at opnå endnu mere.” slutter Raben af overfor D’Bold.

 
Mads Raben fik i sidste sæson debut for OB i Superligaen mod AGF og blev dermed den næstyngste debutant i Superligaen nogensinde. Han fik tilmed endnu en optræden senere på sæsonen mod AaB. Flot for en meget ung mand, der trods alt stadig går i skole. Fremtiden ser i hvert fald lys ud for fynboen.

 

hojberg@dbold.dk

In this article