VBK-keeper vil til England

I en periode løbende fra d. 10/1 til d. 15/1 har Vejle Boldklub Kolding-keeper Kristian Fæste været på et træningsophold i engelske Huddersfield. Dog har der ikke været tale om en prøvetræning, men nærmere en inspirationstur for den 22-årige keeper. Og inspiration er lige hvad han har fået.

– Det har været et rigtig godt ophold, og jeg har fået nogle fine tilbagemeldinger, som jeg kan arbejde med. Det har handlet meget om det målmandstekniske og om hurtigheden i spillet, og der skal jeg blive bedre. Men det var også derfor, jeg tog der over for at se, hvor man gerne vil hen, og hvor man skal hen for at kunne opnå noget, udtaler Kristian Fæste til tipsbladet.dk.

På trods af positive tilbagemeldinger fra Championship-klub, er der dog ikke blevet givet kontrakt til danskeren.

– Nej, ikke lige nu. Så langt nåede vi slet ikke. Man kan aldrig udelukke noget i fremtiden, men nu har jeg i hvert fald fået nogle ting at arbejde med, udtaler Fæste, der samtidig gjorde opmærksom på, at han fortsætter i Vejle Boldklub Kolding i foråret.

Nu har den danske målmand dog fået blod på tanden – drømmen hedder England.

– Jeg har helt bestemt fået blod på tanden, fordi jeg har fået gode tilbagemeldinger, og der er blevet lavet en hel rapport, og det er helt sikkert med til at motivere. Jeg har aldrig lagt skjul på, at jeg godt kunne tænke mig at komme til England på et tidspunkt, men turen har også givet mig et indblik i, hvilket niveau, jeg skal op på, før jeg kan tage derover. Og der mangler stadig noget, indrømmer målmanden overfor samme medie.

In this article