VBK-talent flyver til FC Midtjylland

Han er kun 18 år gammel, spiller for U-19 landsholdet og har allerede fået fem førsteholdskampe for Vejle Boldklub Kolding.

Der er tale om forsvarsspilleren, Patrick Jensen. Flere kluber har nu fået øjnene op for talentet i den unge forsvarsspiller, og danske FCM har nu haft heldet med at hente ham til Midtjylland, på trods af et flere profiler rygtes væk fra den jyske klub.

VBK’s sportschef har følgende at sige om salget af den purunge forsvarsspiller:

– Patrick Jensen er en rigtig dygtig forsvarsspiller, der har været igennem en stor udvikling i sin tid i Vejle Boldklub Kolding. Denne udvikling skyldes godt og solidt arbejde af talentchef Lasse Christensen og teamet i talentsektoren. Vi har været glade for Patrick Jensens bidrag i VBK, men nu er der opstået en mulighed, der er god for alle parter. Salget af Patrick Jensen følger den strategi og plan, vi har lagt for dette transfervindue, siger Mads Bro Hansen til VBK’s hjemmeside.

 

In this article